Pris: DKK 1.399,00
Varenummer: ciampi brunt python bælte
Lagerstatus: På lager

Tilvalg / varianter

Ciampi

Bælte i ægte pyton

Et utroligt flot bælte i ægte pyton. Bæltet er fuldt ud håndforarbejdet i italien og leveres med naturfarvet narvskind (massivt skind) på bagsiden. Dette sikrer, at bæltet ikke slides unødigt omkring hullerne og at en eventuel afsmitning på tøjet undgåes. Bæltet er monteret med et enkelt og stilrent spænde i børstet stål. Dette er et bælte man har for livet.

Bæltet er C.I.T.E.S certificeret eller bedre kendt som godkendt under Washington-konventionen. Dette betyder at der er kontrol med den internationale handel med udrydelsestruede arter eller arter, som det vurderes kunne trues ved ukontrolleret handel. Formålet er, at sikre at udnyttelse af forskellige arter foregår på et bæredygtigt grundlag, således at der ikke sker en overudnytning af naturens ressoucer.

  • Materiale: ægte pyton skind og narvskind på bagsiden
  • Størrelse: bredde 3.5 m - længden tilpasses
  • Størrelse: bæltet leveres kun i en størrelse. Det er utrolig nemt at afkorte til den passende størrelse. Man skruer spændet af (der sidder én skrue) korter bæltet af med en hobbykniv og skruer spændet på igen. Vi gør det gerne for dig inden afsendelse hvid du oplyser den ønskede længde. Vi kan dog ikke tage bæltet retur hvis det er afkortet.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God