Search
Close this search box.
SPAR 50%!
sku: 835252 categories: , , ,

Eva go Diva Isabel Short Slv Blouse Leaf

Original price was: DKK 1,099.00.Current price is: DKK 549.50.

Eva go Diva Isabel Short Slv Blouse Leaf

Isabel Short Sleeve Blouse Leaf er en skøn sommerbluse, der er fremstillet i en lækker viscose kvalitet. Viscose er et naturligt materiale, der har en let og luftig kvalitet, hvilket gør blusen perfekt til sommerdage. Blusen har en flatterende v-hals, der er med til at fremhæve hals og kraveben.

Blusen har korte ærmer, der giver den et afslappet og sommerligt look, og som er praktisk på varme dage. Stolpelukningen med knapper giver blusen et klassisk udtryk og gør den nem at tage af og på.

Det smukke print med blade er i glade farver som pink, orange og grøn på en sandfarvet bund. Farverne passer perfekt til sommerens varme modefarver, og det smukke print gør blusen til et statement piece i garderoben.

Blusen kan matches med en buks eller nederdel i samme print, hvis du ønsker et lækkert sæt. Alternativt kan blusen styles med et par jeans eller anden ensfarvet buks eller nederdel for at skabe et mere afslappet og casual look.

Isabel Short Sleeve Blouse Leaf er en alsidig bluse, der er perfekt til sommergarderoben, da den kan styles på mange forskellige måder, og dens lette og luftige kvalitet gør den ideel til varme dage.

Materiale: 100% viscose

 

 

Currency
DKK Danish krone
EUR Euro