Search
Close this search box.
sku: 485687 categories: ,

Green Etiq Hand Creme

DKK 165.00

Green Etiq Hand Creme

Organic Hand Cream 100ml, med Økologisk Hyben & Sheabutter.

En ren fornøjelse, Anti-Age effekt, hurtig absorberende, dybdegående fugt, genopbygning af skadet hud og ikke mindst fløjlsbløde hænder….

Der er arbejdet hårdt med denne formulering af en håndcreme, -idet vi gerne vil give dine hænder det bedste, sådan at du har mulighed for fremvise et ”visitkort”/håndaftryk som oser af renhed, overskud og wellness.

Her bliver dine hænder forkælet med Økologisk Oliven, Økologisk AloeVera og Økologisk SheaButter, Økologisk Lavendel og Økologisk Hyben kerne samt Naturlig udvundet Hyaluronic m.m.

Den økologiske AloeVera og Hvedekims Olie både fugter, beroliger og lindrer i forhold eventuel irritation og giver hurtig heling til sår og rifter.

Hybenkerne olie, SheaButter, Hvedekims olie og AloeVera vil yde en intens anti-age effekt samtidig med at hudens barriere genopbygges. Oliven Olien sikrer sammen med alle de øvrige skønne ingredienser, at ru og tørre pletter forsvinder samt at dine hænder har rigelig med antioxidant beskyttelse mod vind, vejr og forurening.

Cremen er drøj, men absorberes hurtigt og gør straks huden mere ensartet, glat og dejlig silkeblød. Her ud har cremen en duft fra den naturlige parfume, som virkelig fuldender en rigtig wellness følelse.

Select your currency
DKK Danish krone
EUR Euro