Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation

Eva Go Diva

SKU : 719564

Isay Sigga Dress Camel

kr.799.00

Isay Sigga Dress Camel

Isay Sigga Dress Camel er en skøn skjortekjole i et super trendy design. Den er lavet med lange brede ærmer med krave og knaplukning til under brystet. Pasformen er afslappet i et oversize look med slids i begge sider, hvilket giver en meget behagelig og afslappet komfort.

Isay sigga dress camel  er i en varm og jordnær farve, der passer godt til mange forskellige outfits. Skjortekjolen er nem at style med dine ynglings leggings eller jeans til hverdag, eller brug den til fest med et par stilletter og dine ynglings øreringe og halskæde for at pifte det op til et mere festligt look.

Denne skjortekjole er et must-have i din garderobe, da det er et super trendy design, der kan bruges til mange forskellige lejligheder.

Det er en kvalitetsvare, der er lavet med omhu og derfor er du sikret en god komfort og holdbarhed. Så hvis du ønsker at opdatere din garderobe med en skøn skjortekjole, så er Isay Sigga Dress Camel det perfekte valg. Køb den i dag og oplev forskellen.

Vi gør opmærksom på, at kjolen er meget oversized. Vi anbefaler derfor, at du går et til to størrelser ned i denne model.

Materiale: 100% cotton

Andre styles