Search
Close this search box.
sku: 488314 categories: ,

Englen I Havet – Book By Karin Christiansen

DKK 299.00

Englen i Havet – Book by Karin Christiansen

Vi er glade og stolte over, at vi har fået muligheden for at sælge denne skønne bog, som er signeret af forfatteren selv.

Karin Slot Christiansen, født 1968. Opvokset i Vestjylland, bosiddende i Nordsjælland. Mor til tre sønner. Er journalist, dokumentartilrettelægger og certificeret ID-psykoterapeut med særlig interesse for jungiansk inspirereret drømmearbejde. Har i en årrække tilrettelagt dokumentarer til TV2 og DR1, samt været frivillig projektleder i Natkirkens Litteraturskole, København. Debuterede foråret 2021 med romanen “Fuglene synger baglæns”, Grønningen1. Og i 2023 udkom “Englen i havet”, som er en uafhængig fortsættelse af debutromanen.

Englen i Havet:

GØR MIG BLOT ONDT MED SANDHED, MEN TRØST MIG ALDRIG MED LØGN. Barndomsveninderne Katrine og Vicki, der nu er i starten af 40’erne, er hinandens vigtigste livsvidner, men venskabet har slået revner efter et alvorligt tillidsbrud. Katrine har fået barn og er flyttet med sin kæreste til den jyske vestkyst, hvor hun fortsætter karrieren som chefredaktør for en avis. Snart får parret, inkarnerede storbymennesker, at føle, at de er kommet til en egn, hvor man helst ikke må stikke ud. Vicki har genoptaget sit job som folkeskolelærer. Døtrene er blevet teenagere, og hendes mand er ved at omlægge gården til økologisk drift.Vicki er glad, men må indse, at frihed kommer med en pris.  Da døden banker på, tager livet for begge kvinder en uventet, dramatisk drejning, og de får for alvor brug for hinanden igen. Men hvor meget kan et ituslået venskab bære, og kan skårene overhovedet klinkes? ENGLEN I HAVET er en psykologisk kærlighedsroman om venskaber, lukkede hjerter og tilgivelsens inderste natur.

Denne vare tages ikke retur eller ombyttes, da beskyttelsesfilmen er brudt, da den er personligt signeret af forfatteren.

In stock

Select your currency
DKK Danish krone
EUR Euro