Eva Go Diva

SKU: 227556

Eva go Diva Hazel Dress Sand

Eva go Diva Hazel Dress Sand

Fantastisk kjole i “Cotton Bubble gaze” som er en type vævning, der giver stoffet en let og luftig struktur med små bobler i overfladen. Dette materiale gør kjolen både let og åndbar, hvilket gør den perfekt til sommerdage.

Kjolen har en flatterende v-halsudskæring, der skaber en slankende effekt til ansigtet og fremhæver kravebenene. Stolpelukningen med de tre knapper giver kjolen et klassisk look og gør det nemt at tage den af og på.

Det særlige design ved kjolen er at den længere bagtil med en flot og elegant afrunding.

Ærmerne er også en unik detalje ved kjolen, med rå kanter ned langs ærmet og i ærmekanten. Dette giver kjolen et lidt mere råt look, samtidig med at det tilføjer et feminint touch.

Kjolen kan styles på flere måder og kan bæres på en varm sommerdag alene eller med et par skind leggings eller jeans på en køligere dag. Et kernelæderbælte i taljen kan bruges til at gøre kjolen kortere og skabe en mere formet silhuet.

Alt i alt er Eva go Diva Hazel Dress Sand en smuk, alsidig og luftig sommerkjole, der passer til mange forskellige lejligheder. Den er lavet af 100% bomuld, hvilket sikrer en høj kvalitet og komfort.

kr.359.00

More styles for your...

No recently viewed products to display