SKU: 451684-1

Eva go Diva Zuri Pant Marble Print

Eva go Diva Zuri Pant Marble Print

Eva go Diva Zuri Pant Marble Print er en super lækker buks i en luksuriøs viscose. Buksen er designet med en bred elastikkant i taljen med et løbebånd, som gør det nemt og behageligt at bære buksen hele dagen. Derudover har buksen også skrålommer, som giver en praktisk funktion til denne smukke buks.

Buksen har et flot marble print i sommerfarver, som består af pink, orange og knækket hvid. Farverne giver et friskt og sommerligt udseende, som passer perfekt til enhver sommerdag. Buksen har vide ben, som giver et afslappet og elegant udtryk.

Eva go Diva Zuri Pant Marble Print er lavet af 100% viscose, som er en blød og behagelig fiber at have på. Viscose har en glansfuld overflade, som giver et elegant og stilfuldt udseende til buksen. Viscose er også åndbart, hvilket gør det til et perfekt materiale til sommerbeklædning.

Du kan nemt style buksen med en simpel hvid t-shirt og et par sandaler for et casual look eller med en bluse og høje hæle for et mere elegant udseende. Køb Eva go Diva Zuri Pant Marble Print i dag og tilføj et elegant og sommerligt touch til din garderobe.

Materiale: 100% viscose

kr.345.00

More styles for your...

No recently viewed products to display