Search
Close this search box.
SPAR 70%!
sku: 338568 categories: , ,

Wiesneck Dress No 10

DKK 569.00

Wiesneck Dress No 10

Med et blødt og flagrende stof i 100% viscose, er denne kjole en sand perle. Den er skabt i et patchworkprint med forskellige mønstre, der sammen danner en unik og feminin kjole. Kjolen falder elegant på kroppen og har en smuk stolpelukning i halsen. Lad de to øverste knapper stå åbne for en mere åben halsudskæring og et mere afslappet udtryk.

Kjolen er nem at style på flere måder, så du kan bære den både til hverdag og fest. Til de mere formelle lejligheder kan du matche den med stilletter og store øreringe, samt lange halskæder og du vil føle dig både festlig og velklædt. Til hverdag kan du bære den med sneakers eller støvler og eventuelt en cardigan for et mere afslappet og casual look. Lad dig inspirere af Wiesneck Dress No 10 og føl dig smuk og feminin hver dag. Denne kjole er et must-have i din garderobe og vil være din faste følgesvend til mange smukke og mindeværdige begivenheder.

Den skønne kjole er nem at vedligeholde. Den kan vaskes ved 30 grader, men vi anbefaler du skruer ned for centrifugeringen. Hæng kjolen på en bøjle og lad den tørre og vupti, så er den klar til brug igen.

Materiale: 100% viscose

Quantity
Select your currency
DKK Danish krone
EUR Euro