1. KØB HOS www.evagodiva.dk

Alle aftaler indgås på dansk.

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med EVA GO DIVA, før du har modtaget en ordrebekræftelse.

EVA GO DIVA opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. 

2. PRISER OG VARELAGER

Alle oplyste priser er inklusiv moms og i danske kroner, hvor intet andet er nævnt. Priserne er dagspriser og kan uden varsel ændres.

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, prisfejl samt for udsolgte og udgåede varer.

Vi gør altid vores ypperste for at ekspedere alle webshopordrer hurtigst muligt.

3. BESTILLING

På EVA GO DIVA kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 30233231 eller skrive til info@evagodiva.dk

Sådan foretages købet:

1. Find de varer du ønsker og læg dem i kurven og tryk til sidst på “Kurv” i menuen under “Kasse”.

2. Læs og acceptere vores handelsbetingelser.

3. Indtast dine personlige oplysninger og evt. anden leveringsadresse.  

4. Tjek at alle oplysninger er korrekte og tryk bekræft købet.

5. Indtast betalingskortoplysninger/mobilepay og tryk godkend. 

4. AFBESTILLING

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet “Afbestilling” til webshop@evagodiva.dk. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Ordrebekræftelse modtaget pr. e-mail, kan returneres til afsender med teksten “Afbestilling” indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske hurtigst mulig for ikke at risikere ordren allerede er afsendt.

Afbestillingen kan først betragtes som gennemført, når du modtager en bekræftelse herpå fra EVA GO DIVA.

Skulle en afbestilt vare, mod forventning, nå at blive afsendt, efter den er bestilt og før den når at blive afbestilt, skal anvisningerne i punkt “9. Returnering af varen”, følges.

Fair use af  Fri Fragt
Ved mange gentagne returneringer fra samme kunde af,  forbeholder Eva go Diva sig retten til at annullere fremtidige ordrer. Efter nærmere aftale  kan der eventuelt sendes ordrer ud, med undtagelse af fri fragt. 

5. BETALING

På www.evagodiva.dk kan der betales med:

Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa, via Paypal, MobilePay og Viapay . Ved brug af betalingskort er der ikke forbundet et kortgebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken EVA GO DIVA eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet trækkes på din konto samme dag som varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du kan ikke forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder. Dit pengeinstitut kan nemlig tilbageføre din betaling, hvis:

  • du ikke har modtaget varen. 
  • du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger. 
  • du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx at nægte modtagelse  eller undlade at afhente den på posthus eller pakkeshop / afhentningssted
6. LEVERING

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage fra vi har modtaget din ordre, til du får den med posten. 

Der kan dog gå op til 5-7 hverdage, hvis varen ligger på et fjernlager. 

7. FORSENDELSESOMKOSTNINGER

Vi leverer til hele Danmark. Alle ordrer sendes som pakker. Det gør det lettere for os og for vores kunder at spore dem, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen.

 

Ordrer leveres med pakkepost og du har følgende valgmuligheder.

 

TIL DANMARK:

 

Afhent pakken på posthuset/afhentningssted i nærheden af dig. Du modtager mail med afhentningsoplysninger

 

Fragten er gratis, med mindre varen er nedsat eller koster mindre end 500. 

 

Du har også mulighed for at vælge at afhente varen i butikken indenfor normale åbningstider.

 

TIL UDLANDET:

Priser varierer fra land til land. Mindsteprisen er 150,- 

8. FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.evagodiva.dk 

Ved køb af varer hos Eva go Diva har du altid 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Bemærk at vi krediterer pengene til dig indenfor 14 dage efter modtagelsen af returpakken.

Fortrydelsesretten benyttes ved at returnere varen ubrugt sammen med kopi af faktura eller bon og evt. forudgående korrespondance. 

Fortrydelsesretten kan kun benyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand som den er modtaget. Du må naturligvis gerne prøve varen, men fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som forringer varens salgsværdi. Alle mærker, mærkater, prislapper mv. skal forblive intakte på varen, og varen må ikke benyttes til offentlig fotografering, influenze marketing eller events, hvis en returnerings skal kunne foretages.

Vi forbeholder os retten til at fratrække eventuelle rabatter der er givet som mængderabat, mindstekøbsrabat mv, hvis betingelserne ikke lever op til det samlede rabat-tilbud, efter returnering af en vare.

Når fortrydelsesretten benyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Fair use af  Fri Fragt
Ved mange gentagne returneringer fra samme kunde af,  forbeholder Eva go Diva sig retten til at annullere fremtidige ordrer. Efter nærmere aftale  kan der eventuelt sendes ordrer ud, med undtagelse af fri fragt. 

9 SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på: 

Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. 

I denne sammenhæng beder vi venligst om, at gøre fratgfirmaet opmærksom på, at dette straks kan returnere varen til EVA GO DIVA

Du kan modtage varen og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til EVA GO DIVA 

I denne sammenhæng skal du vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som er dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Eva go Diva. Det er vigtigt, at du sørger for at varen er forsvarligt indpakket, sådan at den ikke tager skade under returtransporten. Det gør du bedst ved at returnere varen i original emballage og herefter i en beskyttende kasse.

 

Du må ikke påklæbes returlabels eller skrives adresse mv. direkte på varen eller dens originale emballage, da varen følgeligt ikke vil kunne sælges videre til fuld pris. Bemærk at alle mærkater, prislapper, pakkefyld mv. skal bevares intakte og returneres på ensartet vis, hvis returneringen skal kunne foretages. 

 

Vi anbefaler derfor, at du gemmer den ydre emballage og eventuelle indre emballage-dele, som du modtager din forsendelse i, indtil du er sikker på, at du ikke vil benytte dig af din fortrydelsesret.

 

Du skal returnere varen direkte til butikken og IKKE til pakkeshop. Vi afhenter ikke varer i forskellige pakkeshops, og derfor fraråder vi på det kraftigste brug af DAO til returfragt, da de endnu ikke har præsteret at aflevere en pakke i vores butik endnu, på trods af løfter til kunder om det. 

Eva go Diva
Jægersborg Allé 32a
2920 Charlottenlund

Mærk pakken “Returvare” og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos EVA GO DIVA. 

 

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning.  Evagodiva.dk anbefaler at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til EVA GO DIVA. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse. 

 

10. Reklamation

Når du handler på www.evagodiva.dk har du selvfølgelig 2 års reklamationsret gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen. 
Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes til:

 

EVA GO DIVA 
JÆGERSBORG ALLE´ 32
2920 CHARLOTTENLUND
DANMARK

Varen skal sendes sammen med en angivelse af følgende: En præcis beskrivelse af hvor og hvad fejlen er og eventuelt hvordan den er opstået, samt kopi af kvittering/ordrenummer. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse. 

11. BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Når du handler via www.evagodiva.dk skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er  nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

 

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Alle informationer, som du overdrager til EVA GO DIVA, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. EVA GO DIVA er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne  alarmsystemer.EVA GO DIVA opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

 

Vores server registrer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores web-service der hvor brugen er størst.

 12. OM ANVENDELSE AF HJEMMESIDEN

Statistik:

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over hvordan brugerne anvender den. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider der besøges mest, og hvilke browsere der anvendes. Vi bruger Google Analytics til dette formål.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

navn
adresse
telefonnummer
e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos evagodiva.dk og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af  samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til EVA GO DIVA videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos EVA GO DIVA har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.evagodiva.dk via e-mail: webshop@evagodiva.dk 

EVA GO DIVA
JÆGERSBORG ALLE 32 A
2920 CHARLOTTENLUND
DANMARK
TELEFON +45 30 23 32 31